× Prima Pagina Expertiza Contact
avocat Antonescu ploiesti
Avocat Ploiesti

Drept Comercial si Societar
Av.Emanuela Antonescu


Drept Comercial şi SocietarCu o vastă experiență în domeniul Dreptului Comercial şi al Societăților comerciale în toate aspectele legate de viaţa unei companii, fiind în permanență la curent cu toate modificările legislative şi cu practica asociată acestora. Furnizăm soluții care îi sprijină pe clienții noștri să dezvolte in mod efectiv noi piețe şi să crească pe cele existente. Cu o bază solida de cunoștințe aprofundate despre mediul legislativ şi sfatul acestora ține intotdeauna cont şi de necesitățile clientului din punct de vedere strategic şi operaţional.In acest domeniu desfasuram următoarele activități:


înființarea de societăți comerciale, asociații şi fundații

întocmirea şi modificarea actelor constitutive ale societăţilor comerciale, asociaţii/fundaţii

asigurarea formelor de publicitate şi a cadrului legal pentru desfăşurarea adunărilor generale ale asociaţilor/acţionarilor

obţinerea de autorizaţii de funcţionare

opinii legale privind activitatea curentă a societăţilor comerciale, asociaţii/fundaţii

divizări şi dizolvări

consultanţă şi asistenţă în negocierea şi redactarea tuturor tipurilor de contracte comerciale

asigurarea asistenţei în cazul încălcării obligaţiilor de către partenerii contractuali

consultanţă în cesiunea de contracte şi de creanţe

Avocat Antonescu - Baroul Prahova

Cabinet de avocat Antonescu Emanuela oferă clienţilor – persoane fizice şi juridice – o varietate de servicii legale, cu preponderenţă în dreptul afacerilor. Cu o vechime in profesie de peste 20 ani, m-am remarcat prin experienţa şi abordarea riguroasă, orientată spre atingerea obiectivelor clienţilor noştri, bazându-ne pe un real parteneriat cu aceştia.