× Prima Pagina Expertiza Contact
avocat Antonescu ploiesti
Avocat Ploiesti

Servicii > Insolventa
Av.Emanuela Antonescu


InsolventaPractica noastră în domeniul procedurii insolvenței este concentrata pe înțelegerea cadrului comercial în care legea insolventei este aplicata si pe decizii financiare si de business pe care trebuie sa le ia o persoana fizica sau o societate atunci când se confrunta cu insolventa.

Nu neglijam nici prevederile legii concordatului preventiv și al mandatului ad-hoc atunci când o societate cauta soluții pentru a ieși din criza provocata de lipsa de lichidități. De aceea, credem ca în anumite cazuri cererea de concordat preventiv poate avea consecințe pozitive asupra societății aflate în dificultate ducând în final chiar la ieșirea din criza a acesteia.Suntem capabili sa ducem la îndeplinire următoarele activități:


asistență și reprezentarea părților, fie creditori sau debitori în procedura de insolvență

reprezentarea părților în în Adunarea/Comitetul Creditorilor

formularea de cereri de declanșare a procedurii insolvenței la cererea creditorilor sau debitorului

consultanță în aspecte legate de achiziționarea bunurilor debitorului

analizarea contractelor care implică parteneri aflați în insolvență

Avocat Antonescu - Baroul Prahova

Cabinet de avocat Antonescu Emanuela oferă clienţilor – persoane fizice şi juridice – o varietate de servicii legale, cu preponderenţă în dreptul afacerilor. Cu o vechime in profesie de peste 20 ani, m-am remarcat prin experienţa şi abordarea riguroasă, orientată spre atingerea obiectivelor clienţilor noştri, bazându-ne pe un real parteneriat cu aceştia.